Co je dvojplamen ♥ Jaké je poslání duchovních dvojčat ♥ Co mě čeká na dvojplamené cestě lásky ♥

Iveta Hájková
intimní LAMPIČKY
                  Iveta Hájková
Přejít na obsah

Co je dvojplamen ♥ Jaké je poslání duchovních dvojčat ♥ Co mě čeká na dvojplamené cestě lásky ♥

Published v Dvojplamen | Spřízněná duše · 10 Duben 2022

V článku je popsán typ dvojplamených vztahů, které patří mezi nejčastější a je v něm i můj příběh. Každopádně ať je cesta dvojplamenů jakkákoliv, vždy má jedno společné = jeden nahání a druhý utíká. Časem se mohou role prohodit.



Vztah dvojplamenů je extrémně krásné i extrémně bolestivé duchovní spojení, které je s běžným vztahem nesrovnatelné. Jejich cesta k sobě je velice náročná i dobrodružná, plná intenzivních prožitků, nadpřirozených zážitků, překážek a zkoušek v negativním i pozitivním smyslu, které z nich vybrušují vzácný diamant. Společně se naučí trpělivosti, úctě, empatii, soucitu, odpouštění a bezpodmínečné lásce. Vzájemně si pomohou vyléčit zranění a otevřít potenciál nadpřirozených sil.


Dvojplamen je jedna duše rozdělená do dvou lidských bytostí se dvěma proudy vědomí - posvátným Mužstvím a posvátným Ženstvím. Je to stará a zkušená duše, která má za sebou už mnoho minulých životů jak zde na Zemi, tak i jinde ve vesmíru. Pokud se zde na zemi setkají dva lidé - dvojplameni, čeká je něco, co ve svém životě nikdy nezažili.


Zpočátku je všechno neuvěřitelně krásné, romantické až pohádkové. Ani jeden netuší, že jsou dvojplameni. Ve všem si rozumějí, krásně se doplňují, mají spoustu společného, a jejich sexuální spojení je doslova zázračné. Vzájemný pohled do očí mluví za vše. Přitažlivost a vášeň je tak silná, že na sebe myslí 24/7. Jsou spolu energeticky propojeni a jejich komunikace probíhá i telepaticky. Láskyplné pouto mezi nimi sílí, i když jeden z plameňáků své city vůbec nemusí dávat najevo. Bohužel, tento citový nedostatek se později může stát velkým až fatálním problémem, pokud se o tom nehovoří.




I přes tento citový handicap, si dále užívají jeden druhého, jezdí na výlety, za kulturou.... společně vaří, smějou se, klábosí u vínka, vášnivě se milují... Oba se cítí šťastní spolu i bez sebe.

Až najednou přijde problém, kterému se nejde vyhnout. Říká se mu zrcadlení duše. Díky tomuto bolavému a zároveň léčivému zrcadlu, se ON i ONA začnou probouzet a duchovně růst, aby se stali silnými a dokonalými lidmi. Jeden z nich bývá po všech stránkách vyspělejší (většinou je to žena), a ve vztahu často slouží jako duchovní učitel, poradce nebo důvěrník. Oba však budou nuceni projít ohnivým, intenzivním a transformačním procesem, během kterého musí vyřešit nevyřešené problémy, uzdravit neuzdravené rány a zharmonizovat svou energii.

V této fázi zrcadlení se dříve či později rozdělí, jelikož ten vyspělejší už nebude chtít být nadále v povrchním vztahu bez pevných základů, nastaveném podle druhého dvojplamena a jeho životního stylu. Buď odejde nebo navrhne vážný vztah. Pokud se tedy rozhodne pro návrh na posunutí vztahu, může tak činit i proto, že intuitivně dospěl k poznání, že oni dva jsou dvojplameni v posvátném kosmickém spojení. Je nadšený a domnívá se, že bude nadšená i druhá půlka. Tuto skutečnost však plamínek, který je méně vyspělý a méně duchovní, neunese, a beze slova uteče. Úprkem však způsobí nadšenému dvojplameni šok, zasadí ránu do srdce a přivodí temnou noc duše. Bolest zintenzivňuje závislost na své druhé půlce, která se může vyvinout až v posedlost.


Prchnout může i vyspělý dvojplamen, ale na rozdíl od méně vyspělého, se pro odloučení rozhoduje vědomě, a láskyplně o tom komunikuje. Důvodem pauzy / odchodu je jeho převibrování se do sebelásky a vstoupení do své síly. V ten moment dojde k uvědomění, že vkládá lásku, emoce a energii do člověka, který si toho neváží, s kterým to nikam nevede a žádné pozitivní změny ve vývoji se nekonají. Jediné co se koná, je velké emociální zklamání a trpělivé čekání a čekání... až dvojplamen pochopí, jak významné spojení mezi nimi je. Přestane tedy svého milovaného dvojplamena nahánět, lpět na výsledku a jakkoliv se snažit, jelikož teď už ví, že si jeho starou verzi do svého života pustit nechce. Dává tedy vědomě na první místo sebe, a svého nevědomého a emociálně nedostupného miláčka, vyměňuje za užívání si života, vzdělávání, objevování tajemství mezi nebem a zemí, tvoření a těšení se na jeho uzdravené nové JÁ, zrozené po odhození staré EGO verze. Samozřejmostí je, že mu občas pošle na posilněnou energetické pohlazení plné božské lásky (pokud to umí), a věří, že dokáže najít cestu z utrpení k uzdravení, aby mohli společně vstoupit do nových začátků.





Dalším důvodem k odloučení jsou vědomé i nevědomé zraňující argumenty, lehkovážné postoje a bezohledné činy nezralého dvojplamene, které se staly pro dvojplamena v sebelásce a sebeúctě, již neúnosným bičem na jeho city a osobnost. Stejně tak ho zatěžují nepříjemné pocity a vjemy, negativní emoce, stavy zoufalství a bolesti těla i duše, které naciťuje a přijímá i na dálku z vibračního pole a energií svého dvojplamena. Čím více jsou jeho energie rozlítané, znečištěné a zatížené nedořešenou karmou, egem, spoustou cizích energií včetně bývalého partnera/ky, závislostmi, strachem apod., tím více to uzdraveného a probuzeného dvojplamena bolí, vyčerpává a stahuje do nízkých vibrací. Je tedy na čase si jít svou cestou a neztrácet už nadále svou energii a drahocenný čas (život letí) s někým, kdo neslyší, nevnímá, ubližuje a neustále vše sabotuje. Energeticky se odpojuje a nechává svou druhou půlku ať si poradí na cestě za sebeláskou a osvícením již sama nebo za pomoci duchovního mentora, léčitele, šamana, věštce, duchovního průvodce apod. Odseknutím energie může způsobit svému méně vyspělému dvojplameni temnou noc duše a tím ho vystřelit ze stagnace a skokově posunout do bezpodmínečné lásky a k osvícení.


Po odloučení nastává čas na léčení citových ran způsobených dvojplamenem. Skvělým lékem je tvoření. A z čeho vznikají nejkrásnější umělecká díla? No přeci z vlastní bolesti a utrpení. Například Marina Abramović, Frida Kahlo a Vincent van Gogh, jsou tím příkladem.


Po transformaci, která trvá měsíce a v nejhorším případě až roky (délku ovlivňuje nezralost, síla ega, stagnace, slabošství, materialismus, karmické zkoušky = zadanost, zásahy blízkých i vzdálených osob a složitých situací do tohoto posvátného spojení... atd), se ON i ONA opět setkají. V ten okamžik vytvoří osvícené partnerství, v kterém započnou tvořit ráj na Zemi a plnit svou nádhernou misi, pro kterou se sem na Zem jejich duše inkarnovala.


Není ani výjimkou, že zcela vyléčený a probuzený dvojplamen začne plnit svou misi sám, protože ho jeho duše volá k plnění úkolu. Druhý se následně přidá, až přijde jeho čas.


Každý pár dvojplamenů má zde na Zemi jiné poslání. Jaké je jejich poslání zjistí třeba v meditaci nebo během temné noci duše. Vždy jde, ale o úkol pomáhat lidem a planetě. Některý pár spolu umělecky tvoří, jiný léčí energií a další učí lidi bezpodmínečné lásce nebo ekologii atd. Mohou mít i více duchovních darů a talentů, a ty pospojovat. Všichni dohromady jsou zde i proto, aby ukázali světu, jak má vypadat LÁSKYPLNÁ rodina či partnerský pár, a jak lépe žít.


Někteří dvojplameni spolu nemusí skončit jako manželé, ale zůstanou jako přátelé / kamarádi. I v tomto spojení plní svou misi. Bohužel, někteří se už nesetkají nikdy, protože jeden z nich to vzdal nebo vůbec nic nepochopil. Tito dvojplameni si vše zopakují v dalším životě, kdy spojení snad už pochopí.

Potkat se mohou i homosexuální dvojplameni.

Dvojplameni byli například:

  • Ježíš a Marie Magdaléna
  • Rúmí a Šams
  • král Šalamoun a královna ze Sáby
  • Isis a Osiris


Kromě názvu dvojplamen, se můžete také setkat s označením:

  • podvojná duše
  • duchovní dvojče
  • karmické dvojče
  • dvoupaprsek
  • plamen
  • plameny vášně
  • plameňák
  • dvojplamen duše

Doporučené knihy a E-knihy o dvojplamenech, duchovních vztazích a posvátné sexualitě:







Dle autorského zákona 121/2000 Sb., je přísně zakázáno kopírovat a napodobovat mé produkty a prodávat je pod mým jménem a názvem.

Copyright © 2021 - 2024 INTIMNÍ LAMPIČKY
Created with Iveta Hájková

Iveta Hájková

Dle autorského zákona 121/2000 Sb., je přísně zakázáno kopírovat a napodobovat mé produkty a prodávat je pod mým jménem a názvem.

Copyright © 2021 - 2024 INTIMNÍ LAMPIČKY
Created with Iveta Hájková

Návrat na obsah